.
.

Motius per fer-te soci !!

La quota inicial pel nou soci/a passa a ser de 35€ amb la samarreta del grup inclosa. 

Després de la primera quota la resta serà de 25€ a l'any.

Ser soci i sòcia del grup té els següents avantatges:

· Subvenció de 25€ del cost (una a l'any) de les proves d’esforç a aquells socis que se'n facin, la qual cosa el Grup considera molt recomenable.

· Subvenció del cost total, o d’una part del mateix, dels àpats en diferents activitats socials del Grup. És gratuït per a tots els socis/es que col·laborin en la organització de les nostres curses al llarg de l'any.

· Subvenció d’una part del cost pel soci de les diferents peces de l’equipació esportiva identificativa del Grup oferint peces de roba TÈCNIQUES de gran qualitat a un preu molt assequible per al soci.

· Per a tots els socis que renuncïin a córrer la Mar i Murtra a canvi de col·laborar-hi activament en la seva organització el dia de la cursa: Subvenció del 100% del cost d'una cursa a escollir entre dues seleccionades.

· Tramitació d'inscripcions col·lectives a algunes curses.

· Entrenaments conjunts: cada diumenge, segons època anual a les 7:30 del matí.

· Promoció de diverses activitats esportives de caire social per al Grup.

· Web actualitzada amb tota la informació del club (www.fondistesblanes.cat).

· Presència a les xarxes socials: Facebook (https://www.facebook.com/fondistesblanes1988) i al Twitter (http://twitter.com/fondistesblanes). Aquesta es una eina de difusió de les nostres activitats i alhora un mitjà per poder compartir experiències i intercanviar impressions amb altres corredors i corredores.

· Fer amics i nous companys d’entrenament, tant del club com d’altres clubs d’atletisme.

· Gaudir del bon ambient el dia de la celebració de la Mar i Murtra, i compartir l'orgull de contribuir a seguir fent gran la Cursa emblemàtica del nostre Grup.

· Descomptes i promocions especials en serveis de fisioteràpia, compra de material esportiu, centres d’esport i proves d’esforç. Aquestes ofertes les trobaràs a la pàgina web oficial del club.

· Col·laboració activa amb altres associacions i entitats de la nostra vila. Organització del Cross Escolar Vila de Blanes (que actualment deu la seva continuïtat al nostre Grup), col·laboració amb les AMPES escolars de Blanes, participació en maratons de recollida de fons per causes altruistes..., col·laboració amb l'Ajuntament per a la realització de la Marxa de St Bonós.

· La satisfacció de compartir el teu esport favorit amb altres persones i associats.

 Tot això per només 25€ euros a l’any!

Correo
Acerca de