• 25 anys marimurtra
  • Foto oficial 2013
  • DSC_4802
  • Foto oficial x facebook 2015

 

   El grup Fondistes Blanes (GFB) va ser fundat l'any 1988, per un grup d'amics i corredors de Blanes amb interessos comuns (córrer, córrer i córrer) que van decidir donar un suport organitzatiu a les seves aficions.

   25 anys d'història, doncs ja hem celebrat el XXVè aniversari, ens constitueixen com un club amb solera i renom. Un grup ple de vivències, on preval el bon ambient i una bona amistat entre els seus membres.


   D'ençà la seva constitució, el GFB
no ha deixat mai de crèixer i actualment passa per un dels seus millors moments.

   La nostra finalitat és gaudir d’aquest esport amb els nostres amics, familiars i amb tothom que vulgui unir-se al nostre Grup, sigui de procedència, nivell o edat que sigui.

   Ja veieu que no estem mai de vacances i es que el córrer no es només ficar-se unes vambes. Es una filosofía de vida que ens omple com a persones i que t'atrapa per sempre.

   Tanmateix, som una entitat activa i entusiasta que també s'involucra i treballa pel teixit social de la nostra vila. En aquest sentit  col.laborem des de fa anys amb l'Ajuntament de Blanes i altres entitats socials (com les Ampes escolars) en diferents activitats de caire lúdic i esportiu amb la finalitat d’implicar la ciutadania i els amants del nostre esport. 

   La nostra activitat no acaba aquí, com ja sabeu la vila de Blanes està catalogada com a poble lliure de gluten dintre d'altres campanyes d'intolerancies alimentàries, a la que el nostre grup dona suport en les nostres curses. Des de fa uns anys aportem aliments sense gluten en les arribades a meta. Un acte que ens omple com a grup.

   Actualment apostem per l'esport de base organitzant totalment el Cross Escolar Vila de Blanes que promou els valors de l'esport entre el jovent de la nostra població. 


Correo
Acerca de