Recorreguts Cursa Mar i Murtra i Trail Mar i Murtra


Fes "Click" a la imatge i descobreix el teu recorregut!!La Cursa "20Km Mar i Murtra" combina una àmplia varietat de paisatges i tipus de terrenys.

El recorregut l'iniciarem vora el mar, al bell mig del Passeig de Mar de la Vila de Blanes. Passarem pel davant de Sa Palomera i enfilarem la platja de S'Abanell, davant Els Pins, tot buscant la desembocadura de la Tordera. Recorrerem uns quilòmetres de ribera plans, sempre a través del canyer que voreja el riu, i girarem cap al Mas Cremat.

A continuació ens dirigirem cap a la Ciutat Esportiva, superarem el petit turó que puja fins a Ca l'Aguidó, cap al bosc d'en Rabassa, el qual travessarem, simulant una estona estar en un cross tot vorejant el Turó d'en Montells. En sortir del bosc, un petit turonet que coronarem i tornarem a baixar fins Ca la Maria. A partir d'aquí, iniciarem una suau però continuada pujada fins arribar al Santuari del Vilar.

A partir d'aquest punt, i sempre per camins forestals anirem pujant i baixant continuament, estarem a la zona més distant de la sortida i mica en mica ens anirem dirigint cap a la població. Passarem per pinedes, alzines i respirarem l'aire fresc dels boscos d'eucaliptus.  

Els km finals són sobre l'asfalt per la tradicional entrada a Blanes per al carrer Joan Carles I i pels carrers cèntrics fins arribar de nou a la vora de la mar, acabant on haviem pres la sortida, sobre el Passeig de Mar.

La Cursa Mar i Murtra té pràcticament de tot, terreny pla, ondulat, pujades i baixades de totes mides, asfalt, terra... Correm envoltats del mar, el riu, els horts, el bosc, camins estrets, amples, i circuit urbà.

És una cursa per gaudir-ne en contacte amb la natura, i, per la distància i diversitat del recorregut, una excel·lent preparació per les properes curses de fons. Aprofita-ho!!!

Correo
Acerca de